Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε όλα τα αξεσουάρ.

Στον χώρο σας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ (παράδοση – παραλαβή) με τον courier o οποίος θα σας παραδώσει το νέο νούμερο ή σχέδιο που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί να επιστρέψει το δέμα, θα υπάρχει χρέωση 5,00€ για τα έξοδα αποστολής (Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier).

Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε μαλακή επιφάνεια, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε. Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με το συνολικό ποσό του προϊόντος η οποία θα έχει διάστημα εξαργύρωσης εντός της σεζόν. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ο πελάτης έχει λάβει ελαττωματικό προϊόν ή λάθος προϊόν από αυτό που παρήγγειλε και δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης, τότε στις δύο αυτές περιπτώσεις προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

*Η επιστροφή χρημάτων αφορά ΜΟΝΟ το αρχικό κόστος του προϊόντος.

Οι επιστροφές δεμάτων έχουν κόστος 5€ με Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier, που θα αφαιρείται κατόπιν σχετικού συμψηφισμού, από το επιστρεφόμενο ποσό.

Επιστροφή με Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier

Βήμα 1ο “Αποστολή Δέματος”

Καλέστε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή την ΕΛΤΑ Courier για να επιστρέψετε με δική μας χρέωση (επιλέγοντας χρέωση αποστολέα) το δέμα σας στην διεύθυνση: ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΩΝΙΑ (Αν θέλετε να μας βρείτε με GPS ΕΡΜΟΥ 63), Τ.Κ. 62100, ΤΗΛ. 2321026739


*Το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ για κάθε παραγγελία και επιβαρύνει τον πελάτη.


Βήμα 2ο “Παραλαβή & Ποιοτικός Έλεγχος”

Μόλις παραλάβουμε το δέμα πίσω θα ελεγχθεί από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου.
Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η κάρτα αλλαγής με το ποσό κοστολόγησης του καταστήματος, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Η τιμή της κάρτας αλλαγής θα ισχύει στην αρχική τιμή πώλησης του προϊόντος (Όχι έκπτωση)

Βήμα 3ο “Κάρτα Αλλαγής”

-Για την έκδοση της κάρτας αλλαγής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2321026739 ή στα Social Media (όλα είναι: loutradishoes.gr)

-Για να πραγματοποιηθεί η έγκριση της κάρτας αλλαγής θα πρέπει να μας καταθέσετε τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, Κωδικός παπουτσιού (αναγράφεται στο κουτί), τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

-Κατά την ολοκλήρωση της Κάρτας Αλλαγής μπορεί να αποσταλεί με δύο (2) τρόπους:

1) Social Media (Facebook, Instagram, TikTok και Viber)

2) Μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email)

Όροι Επιστροφής Προϊόντος Από τον Πελάτη:


– Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (π.χ. έχει φορεθεί σε εξωτερικό χώρο κλπ.) , αφού το παραλάβουμε και γίνει ποιοτικός έλεγχος θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία έγκρισης Κάρτας Αλλαγής και επιστροφής χρημάτων.

– Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΕΛΤΑ COURIER, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή!

– Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προϊόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό.

– Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση) θα πρέπει να μας υποδείξετε ένα IBAN στο οποίο θέλετε να γίνει η επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε Κάρτα Αλλαγής. Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή ΜΟΝΟ εφόσον η εξόφληση της παραγγελίας έχει πραγματοποιηθεί με Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτα ή Paypal ή Αντικαταβολή. Σε αντίθετη περίπτωση που το προιόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία των προϊόντων.

*Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή χρέωση LoutradiShoes, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.