Συνεργαζόμαστε με ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, DHL και BOX Now ώστε να σας παρέχουμε πολλές επιλογές για την αποστολή των δεμάτων σας. Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική και BOX Now. Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με DHL και ELTA Courier, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη με DHL μόνο.

Στην Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι €5 με ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική, ενώ με BOX Now είναι στα €4. Στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι στα €15 με DHL (αεροπορικώς) και €8 με ΕΛΤΑ Courier (ακτοπλοϊκώς). Για την υπόλοιπη Ευρώπη ισχύει κόστος €20. Αποστολές στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρώπη ΔΕΝ γίνονται με αντικαταβολή.

Για την Ελλάδα, σε παραγγελίες από €80 και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Στην Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη, για παραγγελίες από €80 και πάνω τα μεταφορικά γίνονται €10 και από €150 και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση αλλαγής τα μεταφορικά κόστη χρεώνονται στον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής δείτε την Πολιτική Επιστροφών

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη. Σε απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περιόδους γιορτών και αργιών ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να αυξηθεί.