Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η επιχείρηση ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΣΕΡΡΕΣ διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Με κατάθεση/μεταφορά ποσού σε Τραπεζικό Λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: IBAN GR2502601310000750201199787
ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ : IBAN GR1101722560005256106446957
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΣΕΡΡΕΣ

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο της παραγγελίας σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω e-mail στο orders@loutradishoes.gr τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 26739.

  1. Με αντικαταβολή. Χρέωση 1,00€.
  2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική κάρτα αν διαθέτετε MasterCard ή VISA. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server(ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.